A kuře máte v kapse!
Ingredience:
- 4 kuřečí prsa
- 4 plátky pancetty
- 8 lístků bazalky
- 500 g čerstvého špenátu
- 1 zralé mango
- šťáva z 1 citronu
- 3 lžičky červené papriky
- 3 lžičky olivového oleje
- olej na smažení
- sůl, pepř
- THOMY Sladkokyselá omáčka
...nebo spíš kapsu v kuřeti? Na každý pád si tenhle recept zamilujete. Šťavnaté maso plněné pancettou se speciálním salátem by ohodnotili největší kulinářští kritici miliardou hvězdiček z desíti. Každé sousto beze studu utopte v moři THOMY Sladkokyselé omáčky, která váš jazyk doslova zhýčká!
Postup:
1. Kuřecí prsa nakrojte a vytvořte kapsu, kterou opatrně naplňte plátky pancetty a 2 lístky bazalky. Vzniklý otvor spíchněte párátkem.
2. Maso z každé strany krátce osmahněte a následně pečte v předehřáté troubě zhruba 15 minut na 180 stupňů.
3. Mango nakrájejte na tenké proužky a vložte společně se špenátem do misky. Přidejte citronovou šťávu, olivový olej a červenou papriku. Promíchejte a dochuťte solí a pepřem.
4. Kuřecí kapsy s připraveným mangem servírujte společně s THOMY Sladkokyselou omáčkou.
Inspirovala vás tahle pestrá kombinace? Nezapomeňte vaše pokrmy zveřejnit na Facebooku nebo Instagramu s hastagem #LOVEthomy.