Rumpsteak ve světlech ramp!
Ingredience
- 4 steaky (každý po 200 g)
- 2 pomeranče
- 2 malé fenykly
- 3 pórky
- 2 stonky řapíkatého celeru
- 4 lžicky papriky
- 1 malé chilli
- sůl, pepř
- olej na smažení
- olivový olej a jablečný ocet do salátu
- THOMY BBQ omáčka
Je každá párty tak trochu přátelské utkání o to, koho jídlo bude nejlepší?
Vyzkoušejte nás osvědčený recept, se kterým díky kombinaci pomeranče, fenklu a rumpsteaku trumfnete každého potenciálního rivala! A aby bylo vaše vítězství definitivní, nezapomeňte na štědrou dávku THOMY BBQ s nádechem brandy.
Postup:
- Očistěte fenykl, vnitřní hlízu nastrouhejte na tenké plátky a ponořte na 20 minut do ledové vody.
- Oloupejte pomeranč a vnitřek nakrájejte na plátky. Jarní cibulku, celer a chilli také nakrájejte.
- Připravené ingredience smíchejte a dochuťte solí a pepřem. Do připravené směsi přidejte olej a jablečný ocet.
- Steaky ochuťte paprikou, solí a pepřem. Následně je pečte na pánvi s rozpáleným olej zhruba 5 minut z každé strany.
- Podávejte s THOMY BBQ, salátem a bagetou.
Pozvěte své přátelé na výlet do sedmého nebe a sdílejte své labužnické dobrodružství s ostatními! Nezapomeňte ho označit #LOVEthomy , ať se najdete s dalšími cestovateli po světě chutí!