Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Image recipe

Rumpsteak ve světlech ramp!

  • 15m

Ingredience

  • 4 steaky (každý po 200 g)
  • 2 pomeranče
  • 2 malé fenykly
  • 3 pórky
  • 2 stonky řapíkatého celeru
  • 4 lžicky papriky
  • 1 malé chilli
  • sůl, pepř
  • olej na smažení
  • olivový olej a jablečný ocet do salátu
  • THOMY BBQ omáčka

Je každá párty tak trochu přátelské utkání o to, koho jídlo bude nejlepší?
Vyzkoušejte nás osvědčený recept, se kterým díky kombinaci pomeranče, fenklu a rumpsteaku trumfnete každého potenciálního rivala! A aby bylo vaše vítězství definitivní, nezapomeňte na štědrou dávku THOMY BBQ s nádechem brandy.

Postup:

  1. Očistěte fenykl, vnitřní hlízu nastrouhejte na tenké plátky a ponořte na 20 minut do ledové vody.
  2. Oloupejte pomeranč a vnitřek nakrájejte na plátky. Jarní cibulku, celer a chilli také nakrájejte.
  3. Připravené ingredience smíchejte a dochuťte solí a pepřem. Do připravené směsi přidejte olej a jablečný ocet.
  4. Steaky ochuťte paprikou, solí a pepřem. Následně je pečte na pánvi s rozpáleným olej zhruba 5 minut z každé strany.
  5. Podávejte s THOMY BBQ, salátem a bagetou.

Pozvěte své přátelé na výlet do sedmého nebe a sdílejte své labužnické dobrodružství s ostatními! Nezapomeňte ho označit #LOVEthomy , ať se najdete s dalšími cestovateli po světě chutí!