Mořský vlk, johoho!
1965 Cooked it
1 photo
Jestli jste fanoušci ryb, tak vám mořský vlk s bazalkou, mrkvovým salátem a THOMY medovou hořčicí nesmí proklouznout mezi prsty. Vzhůru na palubu, dálky volají!
Nutrition Facts
Per serving size
See All Nutrition Facts
See Less
-
Sacharidy13.6 G
-
Energie506.3 kcal
-
Tuky20.7 G
-
Vlákno4.7 G
Sacharidy | 13.6 G |
Energie | 506.3 kcal |
Tuky | 20.7 G |
Vlákno | 4.7 G |
Protein | 63.9 G |
Nasycené tuky | 3.7 G |
Sodík | 319.4 mg |
Cukry | 5.9 G |
Ingredients
-
4 Portions
+
1200 gramy
Ryby, pstruhy, smíšené druhy, syrové
450 gramy
mrkev
10 gramy
čekanka
3 polévkové lžíce
olivový olej
1 polévková lžíce
citronová šťáva
2 gramy
sůl
2 snítky
rozmarýn
2 snítky
tymián
3 snítky
čerstvá bazalka
2 čajové lžičky
slunečnicový olej
1 polévková lžíce
THOMY Hořčičná omáčka s medem