Mořský vlk, johoho!
961 Cooked it
1 photo
Jestli jste fanoušci ryb, tak vám mořský vlk s bazalkou, mrkvovým salátem a THOMY medovou hořčicí nesmí proklouznout mezi prsty. Vzhůru na palubu, dálky volají!
Nutrition Facts
Per serving size
See All Nutrition Facts
See Less
-
Sacharidy13.6 G
-
Energie506.3 kcal
-
Tuky20.7 G
-
Vlákno4.7 G
Sacharidy | 13.6 G |
Energie | 506.3 kcal |
Tuky | 20.7 G |
Vlákno | 4.7 G |
Protein | 63.9 G |
Nasycené tuky | 3.7 G |
Sodík | 319.4 mg |
Cukry | 5.9 G |
Ingredients
-
4 Portions
+
4 mořští vlci
Ryby, pstruhy, smíšené druhy, syrové
450 g mrkve
mrkev
1 čekanka
čekanka
3 polévkové lžíce olivový olej
olivový olej
šťáva z jednoho citronu a její kůra
citronová šťáva
sůl a pepř
sůl
2 větvičky rozmarýnu
rozmarýn
2 větvičky tymiánu
tymián
3 větvičky bazalky
čerstvá bazalka
olej na smažení
slunečnicový olej
THOMY Hořčičná omáčka s medem
THOMY Hořčičná omáčka s medem