Salát s quinoou, granátovým jablkem a avokádem
Ingredience:
- 60 g quinoy
- 120 ml zeleninového vývaru
- 50 g baby špenátu
- 0,5 avokáda
- 0,5 červené cibule
- 2 lžíce semínek granátového jablka
- 1 lžíce dýňových semínek
- 60 ml THOMY dresinku s bylinkami
Postup:
1. Quinou opláchněte a dejte vařit se zeleninovým vývarem. Jakmile začne vývar vřít, snižte teplotu a nechte quinou dusit po dobu cca 15 minut.
2. Omyjte špenát a nechte ho okapat. Avokádo nakrájejte na plátky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké kroužky.
3. Smíchejte špenát s quinoou a s THOMY dresinkem s bylinkami.
4. Směs rozdělte do dvou misek a na vrch rozložte cibuli, avokádo a semínka granátového jablka.
5. Dýňová semínka krátce opražte na rozpálené pánvi a posypejte s nimi připravené saláty.