Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Image recipe

Vysmátý salát

  • 20m

Ingredience:

  • 400 g polníčku
  • 200 g kozího sýra
  • 4 kousky bagety
  • 2 malé hrušky
  • 60 g mandlí
  • 30 g sušených brusinek
  • 40 g šťovíku
  • trochu jablečného octa
  • olej na smažení
  • THOMY Fíkový dresink s hořčicí

 

„Nejlepší z nejlepších“ – náš polníčkový salát s hruškami, rozpečeným kozím sýrem a opečenými plátky bagety si tento titul prostě zaslouží. Místo šampaňského otevřete THOMY Fíkový dresink s hořčicí, který zaručí dokonalé snoubení!

Postup:

1. Polníček omyjte a nechte okapat.

2. Kousky bagety opečte na pánvi s troškou oleje do křupava. Na opečené bagetky dejte nakrájený sýr a zlehka zapečte v troubě.

3. Hrušky zkaramelizujte na rozpálené pánvi a deglazujte s troškou jablečného octa.

4. Mandle rozdrťte a smíchejte s polníčkem, šťovíkem, brusinkami, hruškami a THOMY Fíkovým dresinkem s hořčicí

5. Hotový salát podávejte společně se rozpečenými kousky bagetky.

Náš tip: ještě zdravější recept bude, když použijte bagety celozrnné.

Řekněte „kozí sýýýýýýr“ a zapózujte před objektivem se svým mistrovským kouskem. Usměvavý snímek sdílejte na Facebooku nebo Instagramu s hastagem #LOVEthomy.