Vysmátý salát
Ingredience:
- 400 g polníčku
- 200 g kozího sýra
- 4 kousky bagety
- 2 malé hrušky
- 60 g mandlí
- 30 g sušených brusinek
- 40 g šťovíku
- trochu jablečného octa
- olej na smažení
- THOMY Fíkový dresink s hořčicí
„Nejlepší z nejlepších“ – náš polníčkový salát s hruškami, rozpečeným kozím sýrem a opečenými plátky bagety si tento titul prostě zaslouží. Místo šampaňského otevřete THOMY Fíkový dresink s hořčicí, který zaručí dokonalé snoubení!
Postup:
1. Polníček omyjte a nechte okapat.
2. Kousky bagety opečte na pánvi s troškou oleje do křupava. Na opečené bagetky dejte nakrájený sýr a zlehka zapečte v troubě.
3. Hrušky zkaramelizujte na rozpálené pánvi a deglazujte s troškou jablečného octa.
4. Mandle rozdrťte a smíchejte s polníčkem, šťovíkem, brusinkami, hruškami a THOMY Fíkovým dresinkem s hořčicí
5. Hotový salát podávejte společně se rozpečenými kousky bagetky.
Náš tip: ještě zdravější recept bude, když použijte bagety celozrnné.
Řekněte „kozí sýýýýýýr“ a zapózujte před objektivem se svým mistrovským kouskem. Usměvavý snímek sdílejte na Facebooku nebo Instagramu s hastagem #LOVEthomy.