Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Image recipe

Pražma po středomořsku

  • 15m

Ingredience

  • 4 pražmy
  • 250 g focaccie
  • 4 větvičky rozmarýnu
  • 4 větvičky tymiánu
  • 2 stroužky česneku
  • 1 citron
  • 2 lžičky kapary
  • 2 rajčata
  • 10 zelených oliv
  • 100 ml olivového oleje
  • sůl, pepř
  • olej na smažení
  • THOMY Hořčičná omáčka s medem

Chcete se zaposlouchat do šumění moře a cinkotu příborů v restauraci u mola? S naším receptem si vychutnáte tuhle jedinečnou atmosféru v pohodlí domova! A možná ještě lépe, protože si můžete na talíř k pražmě naložit tolik THOMY medové hořčice, kolik jen budete chtít.

Postup:

  1. Pražmu ochuťte solí a pepřem a smažte na pánvi z každé strany 7 minut. Do pánve nezapomeňte přidat také rozmarýn, tymián a stroužek česneku.
  2. Focacciu předehřejte na několik minut v troubě.
  3. Kapary, rajčata, olivy a česnek nakrájejte nadrobno. Smíchejte s olivovým olejem a citronovou šťávou a směsí přelijte nachystané pražmy.
  4. Pražmu s focacciou podávejte společně s THOMY Hořčičnou omáčkou s medem.

Byla vaše pražma jak že žurnálu? Pochlubte se svým přátelům na sítích, jak skvělý recept jste ulovili, s hastagem #LOVEthomy!