Pražma po středomořsku
Ingredience
- 4 pražmy
- 250 g focaccie
- 4 větvičky rozmarýnu
- 4 větvičky tymiánu
- 2 stroužky česneku
- 1 citron
- 2 lžičky kapary
- 2 rajčata
- 10 zelených oliv
- 100 ml olivového oleje
- sůl, pepř
- olej na smažení
- THOMY Hořčičná omáčka s medem
Chcete se zaposlouchat do šumění moře a cinkotu příborů v restauraci u mola? S naším receptem si vychutnáte tuhle jedinečnou atmosféru v pohodlí domova! A možná ještě lépe, protože si můžete na talíř k pražmě naložit tolik THOMY medové hořčice, kolik jen budete chtít.
Postup:
- Pražmu ochuťte solí a pepřem a smažte na pánvi z každé strany 7 minut. Do pánve nezapomeňte přidat také rozmarýn, tymián a stroužek česneku.
- Focacciu předehřejte na několik minut v troubě.
- Kapary, rajčata, olivy a česnek nakrájejte nadrobno. Smíchejte s olivovým olejem a citronovou šťávou a směsí přelijte nachystané pražmy.
- Pražmu s focacciou podávejte společně s THOMY Hořčičnou omáčkou s medem.
Byla vaše pražma jak že žurnálu? Pochlubte se svým přátelům na sítích, jak skvělý recept jste ulovili, s hastagem #LOVEthomy!