Listový salát se švestkovým dresinkem a kuřecími nudlemi
Ingredience:
- 1 čerstvého špenátu
- 1 rukola
- 1 šalotka
- 4 lžíce řepkového oleje
- 2 lžíce balzamikového octa
- 1 polévková lžíce švestkového džemu
- 1 polévková lžíce
- THOMY hořčičná omáčka s medem
- sůl a pepř
- 200 g kuřecích prsních řízků
Postup:
1) Očistěte a umyjte špenát a rukolu a nakrájejte na kousky. Šalotku oloupeme a nakrájíme na jemné kostky.
2) Smíchejte 4 lžíce řepkového oleje s balzamikovým octem, švestkovým džemem a THOMY hořčičná omáčka s medem a míchejte, dokud nevznikne hustá omáčka. Dochutíme solí, pepřem.
3) Nakrájejte filé z kuřecích prsíček na proužky a smažte je na pánvi s trochou řepkového oleje. Smíchejte salát s dresinkem a podávejte s kuřecím masem.