Mořský vlk, johoho!
Ingredience
- 4 mořští vlci
- 450 g mrkve
- 1 čekanka
- 3 lžíce olivového oleje
- šťáva z jednoho citronu a jeho kůra
- sůl, pepř
- 2 větvičky rozmarýnu
- 2 větvičky tymiánu
- 3 větvičky bazalky
- olej na smažení
- THOMY Hořčičná omáčka s medem
Jestli jste fanoušci ryb, tak vám mořský vlk s bazalkou, mrkvovým salátem a THOMY medovou hořčicí nesmí proklouznout mezi prsty. Vzhůru na palubu, dálky volají!
Postup:
- Ryby ochuťte solí i pepřem a smažte z obou stran na rozpáleném oleji 8–10 minut, dokud nebudou křupavé. Do pánve přidejte také rozmarýn a tymián.
- Mrkev nakrájejte na tenké proužky a marinujte ve směsi z olivového oleje, soli, pepře, citronové kůry a šťávy z něj. Přidejte také lístky bazalky.
- Připravené ryby servírujte společně s marinovanou mrkví a THOMY Hořčičnou omáčkou s medem.
Splnilo jídlo vaše očekávání, a nebo dokonce předčilo? Tak ukažte tohoto vítěze také na svém Facebooku nebo Instagramu s hastagem #LOVEthomy.