Easy krevetové špízy
Ingredience
- 16 červených krevet
- 1 meloun
- šťáva z limetky
- olivový olej
- sůl
- 1 lžička černého pepře
- 1 lžička zeleného pepře
- 1 lžička červené papriky
- 4 špejle
- THOMY Sladkokyselá omáčka
Některé kombinace prostě dávají smysl! Co třeba krevety na špízu s grilovaným melounem? Ano, třeba tahle. A opravdu třaskavá tahle dvojice je, když si k ní dáte THOMY Sladkokyselou omáčku!
Postup:
- Krevety oloupejte, omyjte a navlečte na špejle. Dochuťte solí a pepřem a grilujte 3 minuty z každé strany. Hotové špízy pokapejte limetkovou šťávou a olivovým olejem.
- Melou nakrájejte na plátky a odstraňte pecky. Následně ho potřete olejem a grilujte z každé strany 2 minuty. Meloun pak dochuťte citronovou šťávou a paprikou.
- Hotové špízy podávejte společně s připraveným melounem a THOMY Sweet Sour omáčkou.
Máte po špízech meloun od ucha k uchu? Podělte se o svůj úspěch s ostatními gurmány na Instagramu nebo Facebooku s hastagem #LOVEthomy.