Žebra s kukuřičnou klasikou
1608 Cooked it
1 photo
Žebírka a kukuřice na grilu? Ano prosím! Ale jen s naším receptem na báječnou marinádu, kterou využijete na klasy i maso. Nezapomeňte servírovat s křupavými nachos a THOMY Salsou s rajčaty, ať to má říz!
Nutrition Facts
Per serving size
See All Nutrition Facts
See Less
-
Energie213.2 kcal
-
Tuky5.2 G
-
Vlákno4 G
-
Protein4.6 G
Energie | 213.2 kcal |
Tuky | 5.2 G |
Vlákno | 4 G |
Protein | 4.6 G |
Nasycené tuky | 0.7 G |
Sodík | 784.1 mg |
Ingredients
-
4 Portions
+
4 kukuřičné klasy
kukuřice
200 ml olivového oleje
olivový olej
1lžička černého pepře
černý pepř
1 lžička červené papriky
červená paprika
1 lžička mořské soli
sůl
1 lžička semínek fenyklu
Koření, semeno fenyklu
120 ml kečupu
kečup
200 ml octa
bílý vinný ocet
200 ml sójové omáčky
MAGGI sójová omáčka
2 lžíce sirupu z cukrové řepy
cukr
nachos
Tortilla chipsy, žluté, holé, solené
120 ml THOMY BBQ omáčky s příchutí brandy
THOMY BBQ omáčka s příchutí brandy
THOMY salsa s rajčaty
THOMY salsa s rajčaty