Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zapečený lilek

1971 Cooked it
1 photo
20 min
Snadný
4
10 Ingredients

Ať už vám rozpůlený lilek připomíná válečnou galéru, parník, křižník Potěmkin nebo rybářský člun, do našich vod vplul recept, který není radno přehlédnout. Zhoupněte se na vlnách THOMY medové hořčice a vydejte se plnou parou vstříc chutím!

Nutrition Facts

  • Sacharidy
    38.3 G
  • Energie
    404.7 kcal
  • Tuky
    23.7 G
  • Vlákno
    14.5 G
Sacharidy 38.3 G
Energie 404.7 kcal
Tuky 23.7 G
Vlákno 14.5 G
Protein 15.1 G
Nasycené tuky 10.9 G
Sodík 1258.5 mg
Cukry 22.6 G

Ingredients

- 4 Portions +
4 kousky
lilek
4 kousky
rajče
250 gramy
sýr feta
1 špetka
sůl
1 snítka
tymián
1 kus
lístky plocholisté petržele
1 hrnek
Granátová jablka, syrová
2 polévkové lžíce
olivový olej
2 polévkové lžíce
bílý vinný ocet
100 gramy
THOMY Hořčičná omáčka s medem

Steps