Zapečený lilek
1971 Cooked it
1 photo
Ať už vám rozpůlený lilek připomíná válečnou galéru, parník, křižník Potěmkin nebo rybářský člun, do našich vod vplul recept, který není radno přehlédnout. Zhoupněte se na vlnách THOMY medové hořčice a vydejte se plnou parou vstříc chutím!
Nutrition Facts
Per serving size
See All Nutrition Facts
See Less
-
Sacharidy38.3 G
-
Energie404.7 kcal
-
Tuky23.7 G
-
Vlákno14.5 G
Sacharidy | 38.3 G |
Energie | 404.7 kcal |
Tuky | 23.7 G |
Vlákno | 14.5 G |
Protein | 15.1 G |
Nasycené tuky | 10.9 G |
Sodík | 1258.5 mg |
Cukry | 22.6 G |
Ingredients
-
4 Portions
+
4 kousky
lilek
4 kousky
rajče
250 gramy
sýr feta
1 špetka
sůl
1 snítka
tymián
1 kus
lístky plocholisté petržele
1 hrnek
Granátová jablka, syrová
2 polévkové lžíce
olivový olej
2 polévkové lžíce
bílý vinný ocet
100 gramy
THOMY Hořčičná omáčka s medem